Het Visualisatiebureau

Mathenesserdijk 412G
3026 GV Rotterdam

Contactpersoon:
Peter Beerens
Tel.: 06 - 41 86 19 23
info@hetvisualisatiebureau.nl

Het Visualisatiebureau streeft ernaar de beste kwaliteit impressies te leveren tegen de scherpste prijs. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via bovenstaande gegevens.

Over Het Visualisatiebureau

Het Visualisatiebureau is gespecialiseerd in Artist Impressions van Architectonische ontwerpen. Een realistische weergave van uw ontwerpen is onze specialiteit. Hier vind u meer informatie over onze werkwijze.

Waarom Het Visualisatiebureau?

U heeft uw handen vol aan alle details van uw project, vaak meerdere tegelijkertijd. Daarnaast heeft u vaak het personeel niet in huis met de benodigde kennis en ervaring om een goed beeld neer te zetten.

Hier komt Het Visualisatiebureau in beeld, wij nemen het werk van de Artist Impressie van u uit handen. De medewerkers van Het Visualisatiebureau hebben een architectonische achtergrond. De ervaring van architect wordt gebruikt bij het bepalen van het juiste standpunt, realisme in materialisering en oog voor technische details.

Hiernaast betaalt u elders voor een enkele professionele artist impression al snel € 600,- of meer! Aangezien onze prijzen beginnen bij € 450,- zijn wij een voordelige keus ten opzichte van de concurrentie! Enkele voordelen op een rij:

 

  • Hoge kwaliteit
  • Project in handen van ervaren mensen
  • Architectonische kijk op het werk
  • Goedkope oplossing
  • Artist Impression vanaf € 450,-!

 

Werkwijze

Onze service kent twee mogelijkheden. U kunt uw 3D model aanleveren uit Sketchup, AutoDesk Revit, Graphisoft ArchiCAD of een ander 3D programma, waarna wij ermee aan de slag gaan om de gewenste artist impressie(s) te produceren.
Een andere mogelijkheid is dat wij ook het werk van het 3D model u uit handen nemen. Daarvoor hebben wij 2D tekeningen, referenties en een materiaaloverzicht nodig om een zo accuraat mogelijk 3D model te kunnen maken.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!