Het Visualisatiebureau

Mathenesserdijk 412G
3026 GV Rotterdam

Tel.: 06 - 41 86 19 23
info@hetvisualisatiebureau.nl

Het Visualisatiebureau streeft ernaar de beste kwaliteit impressies te leveren tegen de scherpste prijs. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via bovenstaande gegevens.

Het Visualisatiebureau is onderdeel van Grizli Studio

Over Het Visualisatiebureau

Het Visualisatiebureau is gespecialiseerd in Artist Impressions van Architectonische ontwerpen. Een realistische weergave van uw ontwerpen is onze specialiteit.

Waarom Het Visualisatiebureau?

U heeft uw handen vol aan alle details van uw project, vaak meerdere tegelijkertijd. Daarnaast heeft u vaak het personeel niet in huis met de benodigde kennis en ervaring om een goed beeld neer te zetten.

Hier komt Het Visualisatiebureau in beeld, wij nemen het werk van de Artist Impressie van u uit handen. De medewerkers van Het Visualisatiebureau hebben een architectonische achtergrond. De ervaring van architect wordt gebruikt bij het bepalen van het juiste standpunt, realisme in materialisering en oog voor technische details.

Hiernaast betaalt u elders voor een enkele professionele artist impression al snel het dubbele. Enkele voordelen op een rij:

 

  • Hoge kwaliteit
  • Project in handen van ervaren professionals (10+ jaar ervaring)
  • Architectonische kijk op het werk
  • Artist Impression vanaf € 540,-!

 

Werkwijze

Onze service werkt met uw 3D model of 2D tekeningen. U krijgt in verschillende fasen inzicht in het beste standpunt of camerapad, de uitwerking en het eindresultaat. Een gedetailleerde werkwijze wordt altijd in de vrijblijvende offerte opgenomen.

Interesse? Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!