Het Visualisatiebureau

Mathenesserdijk 412G
3026 GV Rotterdam

Contactpersoon:
Peter Beerens
Tel.: 06 - 41 86 19 23
info@hetvisualisatiebureau.nl

Het Visualisatiebureau streeft ernaar de beste kwaliteit impressies te leveren tegen de scherpste prijs. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via bovenstaande gegevens.

Producten

Een artist impressie is een visualisatie van uw uw project. Er zijn meerdere opties mogelijk. U kunt uw bestaande 3D model aanleveren uit Sketchup, AutoDesk Revit, Graphisoft Archicad of andere 3D software waarna wij voor u de impressie maken.U kunt ook 2D tekeningen aanleveren waarna we eveneens het 3D model voor onze rekening nemen.De verschillende opties worden hieronder omschreven. Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Exterieur Impressie vanaf € 450,- Impressie van het exterieur. De perspectieven bestaan uit ooghoogte of een vogelvlucht.  Cam_05_04
Interieur Impressie vanaf € 540,-

Impressie van het interieur van uw project. De camera staat dichter in het model waardoor er meer details te zien zijn.Het is ook mogelijk een digitale 360° panorama te laten maken.
 
3D Animatie informeer naar de mogelijkheden. Een 3D animatie van uw project. Ook hierin zijn wij scherp geprijsd!
Doorsnede of Plattegrond in 3D vanaf € 540,- Een 3D inkijk in uw project, zowel mogelijk als plattegrond of als doorsnede om uw 2D tekeningen tot leven laat komen. Render Boven 3D